Η Μαρία Κονδύλη είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Παν/μιου Πατρών, Νευρολόγος από το 2001 (υπεύθυνη Νευρολογικού Ιατρείου στη Πάτρα και στο Μεσολόγγι) ενώ από το 2013 ασκεί σημαντικές Κοσμητικές εφαρμογές.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών (1994) και πήρε την ειδικότητα της Νευρολογίας (2001) από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αυτοβελτίωσης, η ιατρός πήρε Master (MSc) στη Μοριακή Ανατομική (2004) από το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και διδακτορικό τίτλο (PhD) από το ίδιο τμήμα (2009). Από το Μάρτιο του 2015 η ιατρός έχει Certificate στην Αισθητική Ιατρική από την Αμερικανική Ακαδημία Αισθητικής Ιατρικής (ΑΑΑΜ).

Επιστημονικά πεδία ενδιαφέροντός της στο τομέα της Νευρολογίας, αποτελούν κυρίως οι εκφυλιστικές παθήσεις του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος (όπως Άνοια, Ν. Parkinson), οι όγκοι εγκεφάλου, η κεφαλαλγία και τα μυοσκελετικά σύνδρομα.

Έχει διδάξει στο τμήμα Φυσικοθεραπείας (ΑΤΕΙ Αιγίου) όπως και στο τμήμα Λογοθεραπείας (ΑΤΕΙ Πάτρας) το γνωστικό αντικείμενο της Νευρολογίας στη διετία 2005-2006.

Από το 2010 ασκεί σημαντικές Κοσμητικές εφαρμογές μετά από εκτεταμένη εκπαίδευση [botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος- υδροξυαπατίτη, γλυπτική προσώπου- αποκατάσταση όγκου και περιγράμματος του προσώπου, γλυπτική σώματος-λιπόλυση, αισθητικός βελονισμός].

Το 2013 εκπαιδεύτηκε στην καινοτόμο μέθοδο του Lifting προσώπου με απορροφήσιμα νήματα χωρίς τομές το οποίο και εφαρμόζει ήδη με επιτυχία.

Έχοντας τη φιλοσοφία της ολιστικής προσέγγισης της υγείας και προκειμένου για τη καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς της, η ιατρός έχει εκπαιδευθεί στον Ιατρικό Βελονισμό (Μετεκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Βορείου Ελλάδας) και στο θεραπευτικό σύστημα Reiki (Usui Shiki Ryoho System of Natural Healing- 2ος βαθμός).

Η ιατρός έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και αποτελεί ενεργό μέλος της Εταιρείας Ιατρικού βελονισμού Βορείου Ελλάδας - μέλους της ICMART (International Council for Medical Acupuncture and Related Techniques), της Αμερικανικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης (Α4Μ) και της Αμερικανικής Ακαδημίας Αισθητικής Ιατρικής (ΑΑΑΜ).


Share This Link