Κάθε ον, όπως και όλα τα αντικείμενα πάλλονται και ακτινοβολούν μία πληροφορία. Σύμφωνα με την Κβαντική Φυσική τα κύτταρα  κάθε ζώσας ύλης ανταλλάσουν συνεχώς  πληροφορίες με την μορφή ηλεκτρομαγνητικών  συχνοτήτων δημιουργώντας ένα μοναδικό μαγνητικό  πεδίο. Όλες οι χημικές διεργασίες και μεταβολές στο ανθρώπινο σώμα αλλά και στα ζώα ρυθμίζονται ανάλογα με το είδος της πληροφορίας που ανταλλάσσεται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα.  Οι διάφορες διαταραχές εκδηλώνονται αρχικά σε αυτό το άυλο σώμα, σαν μια παρεμβολή, ένα αποσυντονισμό  στο ενεργειακό υπόστρωμα. Αυτός ο αποσυντονισμός συμβαίνει πολύ πριν οι διαταραγμένες συχνότητες  εμφανιστούν σαν παθολογικές οντότητες στο σωματικό επίπεδο. Όταν σε ένα οργανισμό διαταραχτεί η δική του αρμονική ταλάντωση γίνεται επιρρεπής σε παθογόνους οργανισμούς.

Οι διαταραγμένες συχνότητες μπορούν  να ανιχνευτούν και να μετρηθούν με ειδικές συσκευές Βιοσυντονισμού που την ίδια στιγμή εξουδετερώνουν τις βλαβερές συχνότητες στέλνοντας τις κατάλληλες ταλαντώσεις επαναφέροντας έτσι την ισορροπία.   Είναι ακριβώς όπως όταν συντονίζουμε ένα ραδιόφωνο ή άλλο δέκτη στην κατάλληλη συχνότητα.

Οι συσκευές Βιοσυντονισμού ελέγχουν τις συχνότητες διαφόρων ουσιών που συχνά μπορεί να είναι επιβλαβείς για τον οργανισμό στέλνοντας την πληροφορία στο σώμα και λαμβάνοντας την ανάλογη απάντηση. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα να ελεγχθεί κατά πόσο αυτές οι ουσίες είναι βλαβερές ή όχι για τον άνθρωπο. Ανάλογα την συσκευή μπορούν να ανιχνευτούν ταλαντώσεις τροφίμων,  βιταμινών ή ιχνοστοιχείων.  Επίσης, μπορούν να ανιχνευθούν ταλαντώσεις παθογόνων μικροοργανισμών, τοξικών ουσιών, μετάλλων καθώς και αλλεργιογόνων ουσιών.

Στην διάρκεια εφαρμογής της μεθόδου το σώμα μας ανταποκρίνεται άμεσα στις υγιείς συχνότητες που λαμβάνει από τη συσκευή, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς αποτοξίνωσης και αυτοθεραπείας. Επίσης  σε υγιή άτομα βοηθά στην διατήρηση της ομοιόστασης ενισχύοντας και δυναμώνοντας την ικανότητα και τους μηχανισμούς του σώματος για αυτοΐαση.

Ενδείξεις του Βιοσυντονισμού

  • Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος
  • Θεραπεία των Αλλεργιών (ανίχνευση των αλλεργιογόνων και απευαισθητοποίηση σε αυτά)
  • Ανίχνευση και αντιμετώπιση τροφικών ‘δυσανεξιών’
  • Επιτάχυνση της επούλωσης ελκών και τραυμάτων
  • Αντιμετώπιση έξεων (βουλιμία, κάπνισμα…)
  • Αντιμετώπιση νοσημάτων του Αναπνευστικού, Καρδιαγγειακού και Γαστρεντερικού συστήματος
  • Αντιμετώπιση Γυναικολογικών και Ουρολογικών παθήσεων
  • Αντιμετώπιση διαταραχών ύπνου και ψυχικών διαταραχών

Μπορεί η θεραπευτική μέθοδος του βιοσυντονισμού να εφαρμοσθεί  σε παιδιά;

Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, είναι μη επεμβατική και παντελώς ανώδυνη.

Τι συμβαίνει όταν λαμβάνεται από τον ασθενή κάποια φαρμακευτική αγωγή;

Η θεραπευτική μέθοδος του βιοσυντονισμού μπορεί να συνδυασθεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία της κλασσικής ιατρικής. Δεν διακόπτονται τα φάρμακα που ήδη παίρνει ο ασθενής, είναι πολύ πιθανό όμως ο ασθενής με τη βοήθεια του βιοσυντονισμού, να βελτιωθεί σημαντικά ή και να ιαθεί, οπότε πάντα υπό την επίβλεψη ιατρού αποφασίζεται η διαφοροποίηση ή και η διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Παρενέργειες της θεραπείας του βιοσυντονισμού δεν έχουν παρατηρηθεί.

Share This Link