Τι είναι ο Αισθητικός Βελονισμός?

Ο Αισθητικός Βελονισμός - Lifting είναι μια φυσική, ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος αντιγήρανσης. Βασίζεται στις αρχές του Παραδοσιακού Κινέζικου Βελονισμού, αξιοποιεί όμως και τις δυνατότητες που μας παρέχει και η σύγχρονη τεχνολογία και κοσμετολογία. Οι  σύγχρονοι δυτικοί βελονιστές γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο βελονισμός δρά μέσω του νευρικού και ενδοκρινικού συστήματος καθιστώντας τον ως τη θεραπεία που δεν καλύπτει απλώς τις ρυτίδες, αλλά τις θεραπεύει. Πολλά κέντρα ευεξίας στην Ευρώπη και στην Αμερική χρησιμοποιούν αυτό που στα Αγγλικά λέγεται Cosmetic Acupuncture σαν ένα μέσο ολιστικής αισθητικής προσέγγισης, και ανάμεσα σ’ εκείνους που έχουν σπεύσει να επωφεληθούν από τα θεαματικά του αποτελέσματα είναι πολλές διασημότητες του Χόλυγουντ και όχι μόνο. Έχοντας πιστοποιηθεί (2010) από τον γκουρού του Αισθητικού Βελονισμού PaulAdkins, στο ιατρείο μας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο τομέα αυτό, με θεαματικά αποτελέσματα.

Τι επιτυγχάνουμε με τον Αισθητικό Βελονισμό?

Με τον Αισθητικό Βελονισμό μπορούμε να επιτύχουμε:

  • Εξαφάνιση των λεπτών ρυτίδων και μείωση των βαθύτερων
  • Ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου
  • Μείωση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος κάτω από τα μάτια
  • Μείωση των δυσχρωμιών και των κηλίδων του δέρματος
  • Σύσφιξη των πόρων
  • Βελτίωση της υφής του δέρματος
  • Λάμψη και αναζωογόνηση του προσώπου
  • Μείωση του διπλοσάγονου
  • Έλεγχο της ακμής

Πώς δρα ο Αισθητικός Βελονισμός – Lifting?

Η εισχώρηση πολύ λεπτών και μικρών βελονών στο δέρμα και η τεχνική Gua Sha αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα το δέρμα να τρέφεται, να οξυγονώνεται και να ενυδατώνεται με φυσικό τρόπο, από μέσα προς τα έξω. Στο ιατρείο μας σε κάθε συνεδρία αισθητικού βελονισμού διενεργείται και διαδερμική διέγερση κολλαγόνου (TransdermalCollagenInduction) με roller.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται?

Οι θεραπείες που απαιτούνται είναι 12. Για καλύτερα αποτελέσματα γίνονται 2 θεραπείες την εβδομάδα. Στη συνέχεια γίνεται συντήρηση μία φορά το μήνα. Το σχέδιο θεραπείας φυσικά εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου.

Σε ποιους απευθύνεται?

Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών. Στις ηλικίες 25-35 ετών δρα προληπτικά καθυστερώντας τη διαδικασία της γήρανσης.

Έχει παρενέργειες;

Δεν υπάρχουν επιπλοκές και παρενέργειες. Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι αποστειρωμένες μιας χρήσεως και πάρα πολύ λεπτές. Είναι μια ανώδυνη διαδικασία και δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.

Share This Link